CONSUMABILE SUDURA ELECTROZI, BRAZARE

  • CONSUMABILE SUDURA ELECTROZI, BRAZARE

IZOLATII » Izolatii termice cladiri rezidentiale » Placi vata minerala caserata/ necaserataPlaca  din vata minerala bazaltica
 
Izolatie termica, acustica si antifoc pentru constructii civile si industriale unde izolatia nu este supusa la incarcari statice. Recomandata pentru izolatii la masarde, pereti despartitori, plafoane false.
 
Proprietati 
Vata minerala bazaltica are ca principala materie prima roca bazaltica. Roca amestecata cu cocs si calcar, se topeste in cuptoare cupola la temperaturi de circa 1500º C.
 
 
 
 
 
Produsele din vata minerala bazaltica ofera o mare eficienta termoizolanta si o buna rezistenta la compresiune datorata orientarii fibrelor dupa o structura generala nedirectionala - majoritar orizontale iar restul predominant verticale - ce asigura rigiditatea si stabilitatea dimensionala a materialului.
 
Rezistenta la umiditate 
Spatiile capilare ale materialelor termofonoizolante nu trebuie sa favorizeze absorbtia de apa in masa materialului. In cazul produselor din vata minerala bazaltica, impregnarea fibrelor cu o substanta hidrofoba permite utilizarea acestora, spre exemplu, ca strat hidroizolator pentru structuri de pardoseala.
 
Fonoizolare 
Structura speciala avatei minerale bazaltice permite utilizarea acesteia in scopul izolarii fonice a unei locuinte, de exemplu prin pereti dubli. Izolarea cu acest material reduce riscul undelor sonore stationare dintre doua suprafete, iar in cazul peretilor de compartimentare asigura o izolatie excelenta la zgomot aerian. Acest fapt este bineinteles valabil si pentru peretii de inchidere a fatadelor si pentru zgomotul provenit din exterior.
 
Putine materiale termoizolante au o rezistenta mare la actiunea focului, vata minerala bazaltica se numara insa printre acestea. Suporta temperaturi de peste 1000ºC fara a se topi timp de pana la 120 minute.
 
 

 

Izolatii QEURO | Promotii | Cerere de oferta | Termeni si conditii | Contact | Politica cookies
Copyright © 2024 QEURO.